Kategorier
Okategoriserade

MEDDELANDE

Hej alla mina följare/läsare. Jag kommer att inom kort lägga ner den här bloggen på grund av tidsbrist. Tack alla som har följt mig och läst genom åren. Det har varit roligt att så många har läst och följt min blogg. Men jag har känt den senaste tiden att jag inte har haft den tid som jag skulle vilja ha. Allt har sin tid. Med detta så stänger jag även ner min facebooksida Tommy Markenroth blogg.

mvh

Tommy Markenroth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s