Kategorier
Okategoriserade

Schlager

EUROVISION SONGCONTEST 2022

I går var det så The big night. Finalen i Eurovision songcontest 2022. Tyvärr blev det inte någon svensk seger. Jag tyckte att Cornelia gjorde ett fantastiskt nummer och borde vunnit enligt mig. Jag hade även Storbrittanien som favorit. Men så blev det Ukraina. Enligt mig bland dom sämsta låtarna. Men så blir det när man sympatiröstar. Visst jag tycker så klart att det är hemskt med kriget i Ukraina och det är klart att man ska stötta dom. Men den här tävlingen är ju en musiktävling och ska inte vara en politisk plats. Men nu är det slut för i år och vi får se vem som tar hand om värdskapet 2023. Kanske Sverige?

Här är topp 10:

1: Ukraina

2: Storbritanien

3: Spanien

4: Sverige

5: Serbien

6: Italien

7: Moldavien

8: Grekland

9: Portugal

10: Norge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s