Kategorier
Okategoriserade

Kungligt

Idag den 14 januari firar H.M. Drottning Margrethe II av Danmark 50 år på Danmarks tron. Det är alltså 50 år sedan i dag som hennes far H.M. Kung Frederik IX avled efter en kort tids sjukdom. Det var planerat ett storstilat firande med kungligheter från hela Europa. Men på grund av pandemin är firandet flyttat fram till augusti-september. Men det blir ändå lite firande i mindre skala för Drottningen.

Bild: Danska kungahuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s