Kategorier
Okategoriserade

Kungligt

Igår den 6 juni var det Sveriges nationaldag. Kronprinsessparet medverkade vid firandet på Skansen och Kronprinsessan hade fått det hedervärda uppdraget att överlämna fanorna till olika föreningar som har ansökt om en fana. Det brukar ju vara Kungen som gör det. Men för att hålla på restriktionerna så befann sig kungaparet på Stockholms slott så det blev Kronprinsessan som fick det uppdraget i år. Kungen höll sitt tal från Logården på Kungliga slottet. Senare på kvällen blev det traditionsenligt tapto på Logården. Då samlades kungaparet, kronpirnsessparet, statsministerparet och talmannen med fru för att följa detta.

. Photo by PELLE T NILSSON/Swedish Press Agency
Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s