Kategorier
Okategoriserade

Kungligt

Här har vi H.K.H. Prinsessan Lilian av Sverige hertiginna av Halland (avled 2013) på Nobelbanketten 2006. Hon bär sitt favoritdiadem som även kallas för Prinsessan Lilians diadem. Den kommer ursprungligen från Kronprinsessan Margaretha som fick det i gåva av sin makes (Gustaf VI Adolfs) farmor Drottning Sofia. Efter Prinsessan Lilians död ärvde Kronprinsessan Victoria diademet. Hon bar det för första gången vid Prinsessan Madeleines bröllop.

Foto: Charles Hammarsten/IBL Bildbyrå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s