Kategorier
Okategoriserade

Kungligt

Igår den 15 maj konfirmerades H.K.H. Prins Christian av Danmark. Konfirmationen hölls i Fredensborgs slottskyrka. Det var bara den närmaste familjen som var med. Tyvärr kunde inte några utländska gäster från andra kungahus medverka på grund av pandemin.

H.K.H. Prins Christian av Danmark. Foto: Franne Voigt
Från vänster: H.K.H. Prins Vincent, H.K.H. Prinsessan Isabella, H.K.H. Prins Christian, H.K.H. Kronprins Frederik, H.K.H. Kronprinsessan Mary, H.K.H. Prinsessan Josephine, sittande H.M. Drottning Margrethe II. Foto: Franne Voigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s