Kategorier
Okategoriserade

Schlager

I går fick vi den tråkiga nyheten om att artisten Svante Thuresson har avlidit i en ålder av 84 år. Han har varit med i några Melodifestivaler. 1966 vann han och Lill Lindfors Melodifestivalen med låten Nygammal vals. Dom kom på en andra plats i Eurovision. 1977 sjöng han låten Johan B. Lund i den svenska Melodifestivalen. Senast han var med var 2007 tillsammans med Anne-Lie Rydé och låten Första gången.

Bild: Aftonbladet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s