Kategorier
Okategoriserade

Schlager

MELODIFESTIVALEN 2021

I går var det final i Melodifestivalen 2021. Vilken fantastisk final. Många bra låtar. Det var väldigt spännande vem som skulle vinna, men till slut blev det den förhandstippade Tusse med låten Voices som vann. Den blir ju faktiskt bättre och bättre när man lyssnar på den. Jag hade inte den som favorit från början, men ju mer jag har lyssnat så tycker jag om den. Tror att det kan gå bra för den i Eurovision. Han kommer att tävla i den första semifinalen den 18 maj. Finalen är lördagen den 22 maj och vi får hoppas att Sverige är med där.

Jag gillade programledarna i går. Bra mellanakter. Det var ju sista gången Christer Björkman var med. Nu ska han arbeta med American songcontest istället. Får hoppas att han får till det. Vi önskar lycka till.

Vinnaren Tusse. Bild: svt

Så här blev resultatet:

 1. Tusse
 2. Eric Saade
 3. The Mamas
 4. Dotter
 5. Clara Klingenström
 6. Klara Hammarström
 7. Danny Saucedo
 8. Charlotte Perrelli
 9. Arvingarna
 10. Alvar Estrella
 11. Anton Ewald
 12. Paul Rey

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s