Kategorier
Okategoriserade

Kungligt

H.K.H. Kronprinsessan Victoria har av QX utnämnts till årets Hetro på QX-galan 2021. Det är tindingen QX:s läsare som har röstat fram henne. Bland annat för hennes fina och uppskattade invigningstal vid Pridefestivalen i somras. Kronprinsessan säger att hon blev verkligen stolt och glad för den fina utmärkelsen. I år blir det ingen fysisk qx-gala på grund av corona. Kronprinsessan har redan fått priset som vi kan se här på en bild tagen från Haga slott.

Foto: Peter Knutsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s