Kategorier
Okategoriserade

Kungligt

Igår var det ju som bekant Nobeldagen. Men ingen stor och pampig nobelfest. Allt på grund av corona förståss. Nobelpristagarna hade fått sina priser i sina respektive hemländer som filmats och visades i tv igår i en specialsändning. Men kungafamiljen då? Jo, kungen och drottningen medverkade digitalt från Kungliga slottet. Kungen skickade en hälsning och gratulerade alla pristagare tillsammans med drottningen. Då togs nya bilder av kungaparet. Vi får hoppas på nästa år att det blir stort och pampigt igen.

Foto: Pelle T. Nilsson/SPA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s