Kategorier
Okategoriserade

Kungligt

Idag meddelade Det danska hovet att Drottningens nyårstaffel på nyårsdagen ställs in på grund av coronapandemin. Drottningens nyårstaffel är en tradition där regenten bjuder in regering och hovpersonal till Amalienborgs slott på en fin middag på nyårsdagen. Det är en av dom finaste festerna i det danska hovet. Då är det frack och fina aftonklänningar och diadem och glitter. Nästan som våran nobelfest. Men det var ju såklart väntat i dessa tider.

Bild: google

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s