Kategorier
Okategoriserade

Kungligt

Jag tycker att det är kul när jag hittar gamla bilder på våra kungligheter. Här är en fin familjebild från Drottningholms slott. Det är H.M Kung Gustaf VI Adolf och H.M. Drottning Louise av Sverige tillsammans med Kungens enda dotter H.M. Drottning Ingrid av Danmark och hennes make, H.M. Kung Frederik IX av Danmark och deras barn prinsessorna Margrethe (Danmarks nuvarande Drottning), Benedikte och Anne Marie (ex-drottning av Grekland), alltså Kung Gustaf VI Adolfs barnbarn.

Bild: Sveriges Kungahus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s