Kategorier
Okategoriserade

Kungligt

Här har vi en bild av Kronprinsessan Victoria, Prinsessan Madeleine och Drottning Silvia i vackra diadem. Lite nostalgi nu när det inte är så ofta vi får se dom i full gala på grund av corona. Visst börjar det bli tjatigt nu. Men får hoppas att det snart blir bättre och att vi får se våra kungligheter så här igen. På bilden så har Kronprinsessan fyrknappsdiademet, prinsessan Madeleine bär prinsessan Sibyllas diadem och drottningen bär dom Leuchtenbergska safirerna.

Bild: SvD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s