Kategorier
Okategoriserade

Kungligt

Enligt Kungahuset så är Kungen och Drottningen tillbaka på Kungliga slottet i Stockholm där dom har sin officiella arbetsplats. Dom ska även ha flyttat tillbaka till sin privata bostad på Drottningholms slott. I höst kommer kungaparet att arbeta från Kungliga slottet igen sedan coronapandemin satte stopp för det tidigt i våras, då dom flyttade ut till Stenhammar i Flens kommun.

Dom kommer fortfarande att göra vissa åtaganden via digitala verktyg. Men kungen kommer även att ge företräden på Kungliga slottet under anpassade former. Hela kungafamiljen kommer att fortsätta arbeta efter rådande rekommendationer under hösten. Allt enligt Kungahusets sida på sociala medier.

Bild: Kung. hovstaterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s