Kategorier
Okategoriserade

Kungligt

I dessa tider är det inte så ofta vi får se H.K.H. Prinsessan Madeleine av Sverige. Hon bor ju som bekant i Florida med sin familj. Så nu när det har varit och är coronapandemi så får hon och familjen inte resa hem till Sverige. Då får vi ju nöja oss med bilder från arkiven. Här har vi prinsessan med sin farmor, prinsessan Sibyllas diadem. Gå in i menyn under fliken svenska kungafamiljen i bloggen om ni vill läsa presentationerna av vår svenska kungafamilj.

Bild: Pinterest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s