Kategorier
Okategoriserade

Kungligt

Tisdagen den 8 september är det åter dags för riksmötets öppnande. Då brukar ju hela kungafamiljen närvara. Men i år så blir även detta annorlunda. Det blir inte så mycket folk som det brukar. Från kungahuset blir det bara kungen och drottningen som ska närvara enligt hovets sida. Ja, allt på grund av corona förståss. Inget är som vanligt i dessa tider. Här är en bild från förra året när det var som vanligt.

Foto: Anders Wiklund/TT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s